Kritikovati Radonjića nakon poraza od Cibone u Areni i kritikovati ga danas nisu baš iste stvari. Umedjuvremenu jje ponešto osvojio,poslao u većina lovišta najmrskijeg neprijatelja i stvorio nekolicinu odličnih igrača na kojima zvezda zaradjuje. Možda je nekom to.malo pa traže da se mora dobiti svaki meč a to teškoda mmože i Željko Obradović da garantuje.
kad čitam tvoje upise vezane za KK, dođem do ovakvog zaključka: "pljuvati Radonju i tražit njegovu ostavku, automatski znači i pljuvat Čovića i tražit njegov odlazak"...
zašto tako gledaš?!
ja osobno mislim da su Džikić i Milojević bolji treneri od njega, al jednako tako mislim da je Čović odličan košarkašku stručnjak kao čelni čovjek nekog kluba...prvo FMP-a, kasnije Zvezde...
znači, ničim ne povezujem odlazak Radonjića i Čovićev status...
kad već spominješ poraze od Cibone i ovaj od nekidan, zajednička stvar je - Radonjić je izgubio od dva autsajdera u datom trenutku...
pritom, čim u određenoj fazi utakmice kola krenu nizbrdo, on to bespomoćno gleda, koluta očima i širi ruke, te ne zna kak to zaustavit...
bilo je takvih utakmica i u EL, od famoznog Strasbourga, do Efesa u Istanbulu...
imao je obje tekme u džepu, a onda sve prosuo u zadjih par minuta...
ja se slažem s tobom da mi se on čini sasvim ok likom i trenerom u smislu ponašanja...
čini mi se i da jako dobro radi treninge s igračima,ali što to vrijedi kad u nekim situacijama tijekom utakmica čovjek jednostavno zablokira, a to onda utječe na ekipu...