Autor Tema: FK Partizan 2016/2017  (Pročitano 247026 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2016/2017
« Odgovor #630 poslato: Januar 12, 2017, 01:05 »
 Ma nema od toga ništa sve dok je država Srbija goli kurac !
 Kažnjena je Zvezda godinu dana neigranja u Evropi ali i dalje nam gazduju terzić i njegovi mentori

neće se ni u Partizanu ništa epohalno promentiti
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #631 poslato: Januar 12, 2017, 01:42 »
Da je tako Starino, zvezda bi i ove godine letela iz takmičenja, ali se to nije desilo.
Nije se desilo jer je imala dovoljno vremena da ispeglaju papire pre doslaska revizorske komisije koja se baš zadržala i svaki papirić su pregledavali.
Nije Terza budala, daleko do toga, za razliku od naših poltrona.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #632 poslato: Januar 12, 2017, 02:04 »
Da je tako Starino, zvezda bi i ove godine letela iz takmičenja, ali se to nije desilo.
Nije se desilo jer je imala dovoljno vremena da ispeglaju papire pre doslaska revizorske komisije koja se baš zadržala i svaki papirić su pregledavali.
Nije Terza budala, daleko do toga, za razliku od naših poltrona.

to ne znači da zvezda normalno posluje već da terza ili ima vešte računovođe ili neko žmuri barem na jedno oko kad dođe u Zvezdu
očito je nekom interes da Partizan izvisi za evropu pa se nije povelo računa o dugovanjima koja i nisu bog zna koja cifra

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #633 poslato: Januar 12, 2017, 02:06 »
pero,niko sigurno ne zazmuri kad dodje u zvezdu,jel boli uefu uvo da nam gleda kroz prste...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #634 poslato: Januar 12, 2017, 02:07 »
pero,niko sigurno ne zazmuri kad dodje u zvezdu,jel boli uefu uvo da nam gleda kroz prste...

ma poznato je da činovnici iz Uefa neće da uzmu mito kad dođu na Balkan
« Poslednja izmena: Januar 12, 2017, 02:08 Blefer »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #635 poslato: Januar 12, 2017, 02:11 »
ma svi uzimaju mito svugde u svetu,ali presitna smo mi boranija za takve stvari...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #636 poslato: Januar 12, 2017, 02:19 »
ma svi uzimaju mito svugde u svetu,ali presitna smo mi boranija za takve stvari...

svaki euro dobro dođe a sigurno će pre u Srbiji neki činovnik iz Uefa pristati na mito nego kad ode u Nemačku ili Švedske

evo Vazura već tvrdi da je sve pod kontrolom i da su to neki nebitni likovi iz UEFA trabunjali o kazni. 

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #637 poslato: Januar 12, 2017, 02:24 »
Starino, nije bio neki jadni ćata iz uefe, nego je bila revizorska komisija sačinjena od pravnika, računovodja i inspektora. Nije uopšte bila malobrojna i nikakva ekipa. Sve da je don Terza pokušao da nekog podmiti postojala je sumja da će to procureti.
Uradjeno je sve kako treba i papiri su čisti. Zvezda se potrudila, partizan nije. U tome je razlika
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #638 poslato: Januar 12, 2017, 02:52 »
Starino, nije bio neki jadni ćata iz uefe, nego je bila revizorska komisija sačinjena od pravnika, računovodja i inspektora. Nije uopšte bila malobrojna i nikakva ekipa. Sve da je don Terza pokušao da nekog podmiti postojala je sumja da će to procureti.
Uradjeno je sve kako treba i papiri su čisti. Zvezda se potrudila, partizan nije. U tome je razlika

ne Laki nećeš me uberditi da Terzić radi po propisima pa makar došlo još 10 revizorskih kuća. I da i revizori su pokupljivi još kako  :no:
zašto su u Partizanu zatajili ne znam mada čujem i priču da od kad se Grubor razboleo i nažalost preminuo te poslove nije ni imao ko stručno da uradi

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #639 poslato: Januar 12, 2017, 03:39 »
Ne tvrdim da Terza radi po propisu. Ali da radi bolje od celokupne uprave Partizana, da radi.
I mislim da Terza nije mogao da plati toliko mafijaše iz UEFA kolike su im cene. Jeftinije mu je da ispegla papire.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #640 poslato: Januar 12, 2017, 03:47 »
Ne tvrdim da Terza radi po propisu. Ali da radi bolje od celokupne uprave Partizana, da radi.
I mislim da Terza nije mogao da plati toliko mafijaše iz UEFA kolike su im cene. Jeftinije mu je da ispegla papire.

da li je bolji od uprave partizana pokazaće vreme ali da će se kad jednog dana padne videti njegov uspešan rad to je sigurno. Nadam se samo da to bude što pre pa makar ga navatali za sijalice kao pre 5-6  meseci

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #641 poslato: Januar 12, 2017, 06:22 »
Iskreno, zaista ne vidim neki veliki gubitak. Partizanu je potreban jedan totalni restart. Tesko da je ovo izbacivanje pocetak toga, ali ako bar dva parazita napuste brod, mi smo na dobitku.

Da se ja sta pitam, sve bi rascerao i krenuli od beton lige. Sve i da uzmemo titulu, cemu to? Klub je odavno razbijen kao kanta, samo se mucimo.

Fora je što nema restarta Neđo, nego ćemo samo da nastavimo da tonemo.   Misliš da će, čak i da odu ovi, Vučko dozvoliti ikome ko nije vojnik SNS-a da preuzme klub?
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #642 poslato: Januar 12, 2017, 07:24 »
sad vas je navodno suspendirao i FSS, s zabranom registracije novih igrača u sljedeća tri mjeseca, i to zbog 8 iljada eura duga vašem bivšem pomoćnom treneru Spasiću i 5 iljada eura duga BSK Borči... :smeh1: :smeh1: :smeh1:

bez uvrede vama s foruma, al ako je to istina, onda ste zbilja cirkus a ne klub...

brukanje i suspenzije zbog 13 iljada eura... :no:

dno dna...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #643 poslato: Januar 12, 2017, 07:44 »
Nije u pitanju nesposobnost, već namjera, Partizan se namjerno uništava, kome to i sada nije jasno, ne znam šta da mu rečem više...

Što se tiče stoke u upravi, raspali se svi da Bog da, na čelu sa vrhovnim vođom...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #644 poslato: Januar 13, 2017, 01:37 »
fss suspenzija je nebitna totalno. nju je i zvezda imala maltene svaki prelazni rok,i peglala je,cak su zbog zvezde i jos nekoliko klubova(skoro pola lige imali zabranu registracije novih igraca) produzavali rok za registraciju igraca,pre koju godinu...hocu reci nju ce svakako skinuti,totalno nebitna stvar...