Da je tako Starino, zvezda bi i ove godine letela iz takmičenja, ali se to nije desilo.Nije se desilo jer je imala dovoljno vremena da ispeglaju papire pre doslaska revizorske komisije koja se baš zadržala i svaki papirić su pregledavali. Nije Terza budala, daleko do toga, za razliku od naših poltrona.
pero,niko sigurno ne zazmuri kad dodje u zvezdu,jel boli uefu uvo da nam gleda kroz prste...
ma svi uzimaju mito svugde u svetu,ali presitna smo mi boranija za takve stvari...
Starino, nije bio neki jadni ćata iz uefe, nego je bila revizorska komisija sačinjena od pravnika, računovodja i inspektora. Nije uopšte bila malobrojna i nikakva ekipa. Sve da je don Terza pokušao da nekog podmiti postojala je sumja da će to procureti.Uradjeno je sve kako treba i papiri su čisti. Zvezda se potrudila, partizan nije. U tome je razlika
Ne tvrdim da Terza radi po propisu. Ali da radi bolje od celokupne uprave Partizana, da radi.I mislim da Terza nije mogao da plati toliko mafijaše iz UEFA kolike su im cene. Jeftinije mu je da ispegla papire.
Iskreno, zaista ne vidim neki veliki gubitak. Partizanu je potreban jedan totalni restart. Tesko da je ovo izbacivanje pocetak toga, ali ako bar dva parazita napuste brod, mi smo na dobitku.Da se ja sta pitam, sve bi rascerao i krenuli od beton lige. Sve i da uzmemo titulu, cemu to? Klub je odavno razbijen kao kanta, samo se mucimo.