Autor Tema: FSS i nase fudbalske vesti  (Pročitano 154932 puta)

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
Odg: FSS i nase fudbalske vesti
« Odgovor #240 poslato: Novembar 10, 2014, 05:11 »
Pa šta ima da se lagano otkriva, to je jasno od prvog dana kampanje protiv Tomislava.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #241 poslato: Novembar 10, 2014, 05:14 »
Jasno onima ciji pogled dobaca dalje od Kokezinog intervjua. Ali do onog pretproslog glasanja (ima li ko protiv mene? ima li ko protiv? neko? iko? dobro,kad nema hvala vam) su nas grcevito mnogi ubjedjivali da je to zbog ozdravljenja fudbala,zbog boljitka i sta je sve tu presmijesno jos nabrajano...
« Poslednja izmena: Novembar 10, 2014, 05:15 Фаул »
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #243 poslato: Novembar 11, 2014, 09:30 »
 :D
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #244 poslato: Novembar 12, 2014, 08:50 »
  Podrška za Tola! :slavi:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #245 poslato: Novembar 12, 2014, 12:14 »
ma ja sam kako sam i rekao siguran da on leti ako mu opozicija preuzme beograd i vojvodinu. ocigledno jos posteno nisu krenuli da lobiraju po istoku i zapadu.e sada da li ce im uspeti da preuzmu beograd i vojvodinu ne znam. po medijskim natpisima hoce.ali videcemo. ja sam i onako i pre napisao da tole sigurno nece mirno sedeti i gledati sta se dogadja...u sustini ovo je prva ozbiljna akcija za njegovu smenu.

faul, ajde da se ne pravimo ludi. 1. problem je u tomislavu iz vise razloga. jedan od njih jeste sto ni jedan predsednik saveza do sada nije tako otvoreno radio za jedan klub kao tomislav(i nikada neko od vecitih rivala nije imao tako mali uticaj u savezu,a drugi tako veliki). nikada savez nije bio po tom pitanju monolitniji. i naravno da ce to da smeta zvezdasima. grobarske bajke o miljanu i piksiju, koji su eto pandam toletu,a u cijim mandatima je partizan uzimao vise titula od zvezde, ne bih ni komentarisao. 2. tole treba da ode zbog dobrobiti fudbala. fudbal je u raspadu,nismo se plasirali na 2 velika takmicenja,iako imamo odlicne igrace i trebali bi da se plasiramo na skoro svako veliko takmicenje. do kog nivao je dovedena nasa liga, na kom nivou nam je sudjenje u njoj i sl ne treba ni pricati. mazic se pojavio kao dar sa neba,pa se sada mnogi kite tim perijem. a u sudijskoj organizaciji i medju sudijama je stanje ocajno. evo poslednja dva internacionalca imaju zajedno 7 utakmica u prvoj ligi,iako u pravilniku jasno stoji da bi sudija postao internacionalac da mora da ima 2god iskustva sudjenja u prvoj ligi. objasnjenje iz naseg saveza je da nije bitno sta pise u njihovom pravilniku.on je tu valjda za ukras.
sve u svemu nepotrebno je objasnjavati kakvo nam je stanje u fudbalu...

inace naravno da svakog svoja muka najvise boli,pa tako i zvezdase. i naravno da je problem sto je tole grobar. ali ne bi svaki grobar bio problem.i naravno da su zvezdasi dobrim delom protiv toleta zbog toga,kao sto i vecina grobara je za toleta zbog toga. pa se onda samo nalaze opravdanja zasto su protiv njegove smene...
i da setite se da su protiv toleta protestvovali maltene svi navijaci osim grobara,verovatno je i to sto je grobar...
« Poslednja izmena: Novembar 12, 2014, 12:14 NenadBG »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #246 poslato: Novembar 12, 2014, 12:58 »
Evo ja sam protiv Toleta ne zato sto je grobar nego zato sto je nesposoban, zato sto je lopina, zato sto je dzukela i zato sto ima katastrofalne rezultate. A te price tipa "jeste, los je on, ali vidi samo ko ga rusi" su na nivou petog osnovne.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #247 poslato: Novembar 12, 2014, 01:12 »
protiv toleta su protestovali navijaci desetak klubova od nekoliko hiljada klubova koji su clanovi fss-a

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #248 poslato: Novembar 12, 2014, 01:19 »
protestvovali su fakticki navijaci svih prvoligaskih klubova osim grobara...
a prica desetak od ne znam kolikog broja je smesno. izmedju ostalog kao da ce sada da protestvuju navijaci graficara ili sindjelica,koji izmedju ostalog i nemaju navijace...
« Poslednja izmena: Novembar 12, 2014, 01:19 NenadBG »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #249 poslato: Novembar 12, 2014, 01:21 »
Nemoj tako Nenade; evo ja sam protiv Toleta i kao bivsi kadet Graficara  :clap:

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #250 poslato: Novembar 12, 2014, 01:30 »
protestvovali su fakticki navijaci svih prvoligaskih klubova osim grobara...
a prica desetak od ne znam kolikog broja je smesno. izmedju ostalog kao da ce sada da protestvuju navijaci graficara ili sindjelica,koji izmedju ostalog i nemaju navijace...

svi su klubovi clanovi saveza i po statutu ravnopravni

reci mi ko osim cz, par i vose ima navijace

grupa jakuze- 6 ih ima u proseku, cacanske cete 1.5, 15 blu marine, meraklije 12, ofkovci 9, invalidi 4, stvarno jake navijacke grupe

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #251 poslato: Novembar 12, 2014, 01:37 »
  meraklija ima bare za 100 više a eto dobre navijačke grupe imaju Rad,Zemun,Novi pazar,Subotica,Kragujevac ali to nema mnogo veze sa ovim što se sad pokušava a to je da terzić preuzme FSS a Kokeza ostane sam na vlasti u Zvezdi. Ako je to cilj a jeste onda je Tole "majka Mara" za ove klasične kriminalce. Koliko "volim" Toleta poznato je ali to što hoće da ga na foru smene krimosi koji su samo zarad potrebe obukli zvezdin dres kod mene ne prolaziUzgred pitao bih na koju sa foru terzić,kokeza i tončev u Zvezdi? 

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #252 poslato: Novembar 12, 2014, 01:55 »
pero,a sta znaci hoce na foru da ga skinu? stvarno ne razumem. jel treba da ga skidaju u njegovom sazivu skupstine fss gde su svi lopovi njegovi ljudi,gde ih je tole postavio i gde ih drzi zajedno zajednicki interes,izmedju ostalog sto su u toliko lopovluka zajedno ucestvovali. takvo smenjivanje koje je naravno nemoguce,valjda onda ne bi bilo na foru ...
i mozes li mi objasniti na koji nacin treba da ga smenjuju?  :zbunjen:
« Poslednja izmena: Novembar 12, 2014, 01:56 NenadBG »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #253 poslato: Novembar 12, 2014, 02:27 »
  Naravno da treba da se smeni u Skupštini a ne uz pretnje, ucene i falsifikate. Za fudbalski Beograd je velika sramota što ćuti pred likom kakav je kokeza, ajde zvezdaški puk se nada da će nam taj ološ pojačati položaj u Savezu što je isto sramota jer tako priznajemo unapred da želimo uticaj na sudije i klubove ali mi je čudno što svi ostali ćute ...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #254 poslato: Novembar 12, 2014, 02:28 »
Pre ce biti izglasan robovlasnicki sistem u skupstini FSS nego sto ce ta gomila nesposobnjakovica, lopina i dzukela smeniti najgrdjeg medju njima.