ma ja sam kako sam i rekao siguran da on leti ako mu opozicija preuzme beograd i vojvodinu. ocigledno jos posteno nisu krenuli da lobiraju po istoku i zapadu.e sada da li ce im uspeti da preuzmu beograd i vojvodinu ne znam. po medijskim natpisima hoce.ali videcemo. ja sam i onako i pre napisao da tole sigurno nece mirno sedeti i gledati sta se dogadja...u sustini ovo je prva ozbiljna akcija za njegovu smenu.
faul, ajde da se ne pravimo ludi. 1. problem je u tomislavu iz vise razloga. jedan od njih jeste sto ni jedan predsednik saveza do sada nije tako otvoreno radio za jedan klub kao tomislav(i nikada neko od vecitih rivala nije imao tako mali uticaj u savezu,a drugi tako veliki). nikada savez nije bio po tom pitanju monolitniji. i naravno da ce to da smeta zvezdasima. grobarske bajke o miljanu i piksiju, koji su eto pandam toletu,a u cijim mandatima je partizan uzimao vise titula od zvezde, ne bih ni komentarisao. 2. tole treba da ode zbog dobrobiti fudbala. fudbal je u raspadu,nismo se plasirali na 2 velika takmicenja,iako imamo odlicne igrace i trebali bi da se plasiramo na skoro svako veliko takmicenje. do kog nivao je dovedena nasa liga, na kom nivou nam je sudjenje u njoj i sl ne treba ni pricati. mazic se pojavio kao dar sa neba,pa se sada mnogi kite tim perijem. a u sudijskoj organizaciji i medju sudijama je stanje ocajno. evo poslednja dva internacionalca imaju zajedno 7 utakmica u prvoj ligi,iako u pravilniku jasno stoji da bi sudija postao internacionalac da mora da ima 2god iskustva sudjenja u prvoj ligi. objasnjenje iz naseg saveza je da nije bitno sta pise u njihovom pravilniku.on je tu valjda za ukras.
sve u svemu nepotrebno je objasnjavati kakvo nam je stanje u fudbalu...
inace naravno da svakog svoja muka najvise boli,pa tako i zvezdase. i naravno da je problem sto je tole grobar. ali ne bi svaki grobar bio problem.i naravno da su zvezdasi dobrim delom protiv toleta zbog toga,kao sto i vecina grobara je za toleta zbog toga. pa se onda samo nalaze opravdanja zasto su protiv njegove smene...
i da setite se da su protiv toleta protestvovali maltene svi navijaci osim grobara,verovatno je i to sto je grobar...