sorry, al ja zbilja ne kužim o čemu vi pričate, i kakve veze ima to što su Fener i Real tamo gubili, sa sinoćnjom utakmicom?!
ok, vi ste fanatični navijači pa očito ne vidite neke stvari, ali je činjenica da je igra Zvezde 0...
vođenje Zvezde isto tako 0...
sve što se igra jest: pick i spuštanje lopti na centre i prangijanje trica, pa ako ide ide...
sinoć 1. poluvrijeme centri nisu pipnuli loptu, jer su trice srale samo tako, ali u 2. poluvremenu, kad je stala trica, raspala se i Zvezda...
i sad što je meni najsmiješnije jest to branjenje Radonjića, i pokušaj pravljenja od njega zvezdaškog Duleta Vujoševića...ispravnog i nedodirljivog...
a Radonjić to nije, ni po znanju, ni po autoritetu, ni po godinama...
za mene osobno, je veća sramota ispustit sinoć +21 početkom 2. poluvremena protiv grogiranog i objektivno prosječnog suparnika kao što je Strasbourg, nego oni porazi od 30-40 razlike kontra Reala i Khimkija...
alo jebote, imao si +21 u 21. minuti utakmice, a onda puko ko kokica...
majku mu Pero, pa ima li Crnogorac tu krivice?!
da ne govorim o njegovim nebulozama tipa da mu u trenutku kad je utakmica egal, na parketu istodobno stoji trojac Rebić, Simanić, Gudurić...
taj smiješni Rebić muku muči kak prevesti loptu preko centra pod pritiskom, a kamoli što drugo...
i njega ostavite, on vam igra, a Cvetkovića koji je za njega klasa, poklonite Partizanu...
o Mekelu da ne govorim ovaj put, pošto je očito nedorastao jednom Rebiću...
i za kraj priče kak nemate love za novog skupog trenera...pa zašto mora biti skup?!
vjerujem da u Srbiji i regiji ima mladih i perspektivnih trenera, s puno većim potencijalom od dotičnog...
ok, Milojevića možda i ne možete dovest, ali odmah na prvu pade mi Gurović...a ima ih sigurno još, samo što ne poznajem vašu mladu košarkašku trenersku scenu...