Autor Tema: KK Crvena zvezda 2015/2016  (Pročitano 344226 puta)

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2015/2016
« Odgovor #405 poslato: Novembar 19, 2015, 10:40 »
Radonjić & Rebić darivali Francuze... :slavi:

a i mene, pošto sam igrao 1... :D
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #406 poslato: Novembar 19, 2015, 10:52 »
Prvo Gameiro, pa sad ovi. Prosto ovaj Strazbur je baksuzan za nas..

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #407 poslato: Novembar 19, 2015, 11:28 »
Šta reći?Kakvu poslugu porati? :wacko:

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #408 poslato: Novembar 19, 2015, 11:36 »
svaka im cast.
bez kompletne prve petorke su zamalo ispustili pobjedu tamo gdje su real i fener gubili sa 20 razlike.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #409 poslato: Novembar 20, 2015, 12:24 »
Koliko sam bio lud prije sedam dana, toliko mi sada nije dobro...

Fino je Ljuba Tadić rekao:

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje.. E to vam je Crvena zvezda"

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #410 poslato: Novembar 20, 2015, 07:45 »

u pravu je Ajkula  :respect

nema druge sem čestitati momcima i radonjiću na velikoj borbi i držanju rezultata do samog kraja, za nešto više nedostajao nam je baem Branko Lazić iako je po meni utakmicu rešio sudijski trio koji je Joviću barem tri faula izmislio, pogotovo faul br.4

I dalje imamo šanse za prolaz u top 16 samo je potrebno  da dobijemo jednu od utakmica protiv tri aždaje(real,Himki,Fener) pa da na kraju rešavamo sa Bajenom ko će u top 16. Ipak mislim da je ekipa Zvezde više za EK ali ne bih imao ništa protiv da i dalje gledam evropske velikane i sve dok ima šanse da to ostvarimo borićemo se svim snagama za to.
EL je ove godine prilično neizvesna jer ko bi očekivao da Real ima 2:4. Makabi 1:5 loše stoji i Armani,Bajern ali niko ne kuka kao "zvezdaši"
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #411 poslato: Novembar 20, 2015, 09:31 »
sorry, al ja zbilja ne kužim o čemu vi pričate, i kakve veze ima to što su Fener i Real tamo gubili, sa sinoćnjom utakmicom?!

ok, vi ste fanatični navijači pa očito ne vidite neke stvari, ali je činjenica da je igra Zvezde 0...
vođenje Zvezde isto tako 0...
sve što se igra jest: pick i spuštanje lopti na centre i prangijanje trica, pa ako ide ide...
sinoć 1. poluvrijeme centri nisu pipnuli loptu, jer su trice srale samo tako, ali u 2. poluvremenu, kad je stala trica, raspala se i Zvezda...

i sad što je meni najsmiješnije jest to branjenje Radonjića, i pokušaj pravljenja od njega zvezdaškog Duleta Vujoševića...ispravnog i nedodirljivog...
a Radonjić to nije, ni po znanju, ni po autoritetu, ni po godinama...

za mene osobno, je veća sramota ispustit sinoć +21 početkom 2. poluvremena protiv grogiranog i objektivno prosječnog suparnika kao što je Strasbourg, nego oni porazi od 30-40 razlike kontra Reala i Khimkija...
alo jebote, imao si +21 u 21. minuti utakmice, a onda puko ko kokica...
majku mu Pero, pa ima li Crnogorac tu krivice?!
da ne govorim o njegovim nebulozama tipa da mu u trenutku kad je utakmica egal, na parketu istodobno stoji trojac Rebić, Simanić, Gudurić... :smeh1:
taj smiješni Rebić muku muči kak prevesti loptu preko centra pod pritiskom, a kamoli što drugo...
i njega ostavite, on vam igra, a Cvetkovića koji je za njega klasa, poklonite Partizanu...
o Mekelu da ne govorim ovaj put, pošto je očito nedorastao jednom Rebiću...

i za kraj priče kak nemate love za novog skupog trenera...pa zašto mora biti skup?!
vjerujem da u Srbiji i regiji ima mladih i perspektivnih trenera, s puno većim potencijalom od dotičnog...
ok, Milojevića možda i ne možete dovest, ali odmah na prvu pade mi Gurović...a ima ih sigurno još, samo što ne poznajem vašu mladu košarkašku trenersku scenu...
« Poslednja izmena: Novembar 20, 2015, 09:35 Saga Norén »
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #412 poslato: Novembar 20, 2015, 09:34 »
a da ne govorim da sam sinoć, na poluvemenu, u kantu bacio listić gdje sam imao 1 na Strasbourga, a onda na kraju išao čeprkat po otpatcima, da ga nađem nazad... :smeh3:
bio među korama krumpira i jabuka, pa sam ga morao i posušit... :slavi:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #413 poslato: Novembar 20, 2015, 09:57 »

jebiga ja sam navijač KKCZ verovatno mi to pravi problem da realno sagledam trenerske vrednosti Dejana Radonjića a da ti pravo kažem i ne trudim se da budem najpametniji i od onih koji kažu "jesam vam rekao ..." Zadnjih godina uživam u košarci koju igra KKCZ jer dobro pamtim šta sam sve gledao dok su klub vodili pravi "zvezdaši" i trenerski stručnjaci a ne tamo neki Crnogorac( pritom ne vidim razlog pominjanja nečije nacije). praćenje košarke donosi tu dražž da nema nerešenog već naučiš da uživaš i kad pobeđuješ ali i kad gubiš. Kao što rekoh ima i drugih ekipa sa mnogo boljim igračima a pogotovo sa boljim trenerima od Zvezde pa imaju isti ako ne i gori skor pobeda i poraza u EL. Nije ovo video igrica ...
O mladim srpskim trenerima stvarno ne bih trošio vreme i tastaturu  :no:

Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže dejo94

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #414 poslato: Novembar 20, 2015, 02:11 »
Što se tiče klinaca, ovo će im biti velika škola i može se primjetiti ogorman napredak u odnosu na prošle sezone. Ne postaje se igrač kad tim vodi 20 razlike i trener te ubaci dva minuta prije kraja, već kad igraš od početka utakmice, kada je neizvjesno. S druge strane, nama sinoć nisu igrala dva kapitena, potencijalni reprezentativac, te glavni plej iz prošle sezone i pored toga bili smo blizu pobjede. Ako ne prođemo u TOP 16, sa ovim igračima kada se vrate, mi ćemo biti jedni od glavnih kandidata za titulu u Evrokupu..

Što se tiče Radonjića, tog čovjeka zbog dva poraza ne bi sigurno smjenio, previše smo mi u prošlosti mjenjali trenere nakon 2,3 poraza, pa zato smo bili gdje jesmo. Puna podrška Radonji i siguran sam da ćemo opet na kraju sezone slaviti nekoliko trofeja...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #415 poslato: Novembar 20, 2015, 02:23 »
Ne znam koji me je djavo naterao da gledam drugo poluvreme i još da se nerviram zbog toga.

Gluplju, idiotsku, kretensku, bezobraznu, neznalačku, početničku, raštimovanu igru i vodjenje tima ne vidoh nikada u životu svom.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #416 poslato: Novembar 20, 2015, 02:33 »
Ja srećom nisam gledao utakmicu...kad sam video izveštaj posle bilo mi je još draže što nisam.Uštedeo sam si tone živaca a možda i čir na želudcu.

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #417 poslato: Novembar 20, 2015, 03:45 »
Ne znam koji me je djavo naterao da gledam drugo poluvreme i još da se nerviram zbog toga.

Gluplju, idiotsku, kretensku, bezobraznu, neznalačku, početničku, raštimovanu igru i vodjenje tima ne vidoh nikada u životu svom.

meni bilo tako u prvom, drugo cisto uzivanje  :D

Van mreže dejo94

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #418 poslato: Novembar 21, 2015, 12:49 »
ŽIVIŠ!!!!

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=9IP-MbvNadA[/youtube]

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #419 poslato: Novembar 23, 2015, 11:00 »
Pobeda u Nikšiću...doduše na "guzove"ali u kakvom smo stanju dobro je.

Igra rastrzana(24 izgubljene lopte)...najbolji kod nas Jović sa 19 poena jeste da je izgubio čak 8 lopti ali je povukao kada se rešavalo.Tejić konačno nakon xy godina odigrao odličnu utakmicu i u napdau i u odbrani i konačno je odigrao hrabro bez straha,Dobar i Simon kapiten u svom segmentu(šut za 3)  ostali slabo..čak nam se ni centri nisu Bog zna kako naigrali..posebno je Cirbes bio nervozan i van ritma.

Ostali stranci...pa dovoljno govori podatak da smo zadnju četvrtinu odigrali samo sa Cirbesom kao strancem.

Sad Real.....