Zar nije logicno da odu pred Vladu Srbije? Posle utkamice fino odu grupno i iskazu svoje nezadovoljstvo zbog politike prema Kosovu, Vucic je potpisao briselski sporazum, nije Platini.
pa dok oni ne krenu do vlade neće se niko drugi ni sjetiti, znamo kako je bilo i u Vreme Miloševića. Tad su bili dobri dok su se lemali sa policijom čak im i b92 dala nagradu
Naravno. Evo licno nisam ni bio ni na jednim demonstracijama sve dok se delije nisu setile.
i te su demonstracije donele šta?
znam ja da su one babe i čeda sa njima šetale mesecima ali da je bilo do njih Sloba bi još vladao( mada posredno vlada i danas)
sad da probam da odgovorim profi na ona silna pitanja
Poznajući veći deo ljudi iz starijih grupa znam da im je itekako stalo do FKCZ a 100% sam siguran da im je od svih u klubu ( uprava,treneri,igrači) najviše
stalo do Zvezde. To što oni imaju određene stavove koje iznose na tribini ne smatram posebno dobrim ali ni posebno pogubnim.
Kako i koliko UEFA kažnjava imali smo prilike da vidimo svih prethodnih godina a njihov rad i "poštenje" je itekako poznat.
Lično ne bih se bavio UEFA mafijom ni na jedonoj utakmici ali ni to što će na počletku meča biti neki natpis protiv njih ili u određenoj boji ne smatram grehom i ne znam kakvim huliganizmom. Ono što imam da zamerim ljudima sa severa obično im kažem u direktnom razgovoru a to što ne prihvataju neke moje sugestije ne znači da su prljavi ružni i zli.
Dakle vrlo prosto da ponovim još jednom Delije su baš onakve kakvo je srpsko društvo, malo ih samo izdvaja prilična disciplina i jedinstvo a to nije baš karakteristično za Srbe. Ako se srpsko društvo promeni i kad se promeni onda možemo očekivati da i navijači na tribini budu bolji.