Autor Tema: FK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 312855 puta)

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #540 poslato: Avgust 02, 2016, 11:09 »
A sada malo off topic: postoji velika mogucnost da istrcimo u istom sastavu kao i u Razgradu, dakle sa Kataijem u spicu kao laznom devetkom...nisam bas siguran koliko je to uputno jer ce biti skroz drugacija utakmica ako nizbogcega drugog ono zbog publike koja ce te hteo/nehteo vuci napred ali videcemo.

Jako veliki deo navijacke populacije je u onoj klasicnoj zvezdaskoj euforiji a dobar deo ljudi sa kojima sam razgovarao ocekuje lagan prolaz...mislim ipak da ce utakmica biti teska i za igranje i za gledanje i spremio sam se da potrosim jos tonu zivaca veceras.

Nadam se, naravno, najboljem...ovo je ipak jedna od najbitnijih utakmica u novijoj klupskoj istoriji. To bi trebalo da nam bude diplomski: imamo ono sto se zove aktivan rezultat, imamo protivnika koji nije krem evropskog fudbala, imamo grupu finih igraca, bice pun stadion...sami od sebe zavisimo i lepsu priliku nismo imali odavno, jos od kijevskog Dinama ili Rendzersa.

Ovo je veoma vazna utakmica iz million razloga i na vise razlicitih nivoa. Pa ako cemo sami sebe da urnisemo losom postavkom igre ili nedovoljnim zalaganjem (da o mogucim budalastinama organizovanih navijaca i ne govorim), onda vala za Evropu i nismo.

"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #541 poslato: Avgust 02, 2016, 11:43 »
Zar nije logicno da odu pred Vladu Srbije? Posle utkamice fino odu grupno i iskazu svoje nezadovoljstvo zbog politike prema Kosovu, Vucic je potpisao briselski sporazum, nije Platini.
pa dok oni ne krenu do vlade neće se niko drugi ni sjetiti, znamo kako je bilo i u Vreme Miloševića. Tad su bili dobri dok su se lemali sa policijom čak im i b92 dala nagradu

Naravno. Evo licno nisam ni bio ni na jednim demonstracijama sve dok se delije nisu setile.

i te su demonstracije donele šta?
 znam ja da su one babe i čeda sa njima šetale mesecima ali da je bilo do njih Sloba bi još vladao( mada posredno vlada i danas)

sad da probam da odgovorim profi na ona silna pitanja

Poznajući veći deo ljudi iz starijih grupa znam da im je itekako stalo do FKCZ a 100% sam siguran da im je od svih u klubu ( uprava,treneri,igrači) najviše
stalo do Zvezde. To što oni imaju određene stavove koje iznose na tribini ne smatram posebno dobrim ali ni posebno pogubnim.
Kako i koliko UEFA kažnjava imali smo prilike da vidimo svih prethodnih godina a njihov rad i "poštenje" je itekako poznat.
Lično ne bih se bavio UEFA mafijom ni na jedonoj utakmici ali ni to što će na počletku meča biti neki natpis protiv njih ili u određenoj boji ne smatram grehom i ne znam kakvim huliganizmom. Ono što imam da zamerim ljudima sa severa obično im kažem u direktnom razgovoru a to što ne prihvataju neke moje sugestije ne znači da su prljavi ružni i zli.
Dakle vrlo prosto da ponovim još jednom Delije su baš onakve kakvo je srpsko društvo, malo ih samo izdvaja prilična disciplina i jedinstvo a to nije baš karakteristično za Srbe. Ako se srpsko društvo promeni i kad se promeni onda možemo očekivati da i navijači na tribini budu bolji.
« Poslednja izmena: Avgust 02, 2016, 11:43 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #542 poslato: Avgust 02, 2016, 11:54 »
Pa ako su vec oni srusili Milosevica (a to vole da misle o sebi) sto pobogu to ne ucinise odmah nego sacekase da temeljno upropasti i naciju i drzavu?

A sto se njihovih "stavova" tice, sasvim legitimno, svi imamo stavove, ali koga boli uvo da ih saopstava na fudbalskoj utakmici?  Mene interesuje da li su tu da saopstavaju vlastite stavove o: Kosovu, UEFA-i, regionalnoj ligi, FIFA, natalitetu, gradskim muzejima (dopuniti po zelji) ili su tu da podrze klub?

I kako se to podrzava klub koji je u ozbiljnom blatu i koji bukvalno zavisi od evropskih takmicenja javnim ponizavanjem organizatora tog istog takmicenja? To ne samo da je kontraproduktivno, vec je i licemerno.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #543 poslato: Avgust 02, 2016, 12:03 »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #544 poslato: Avgust 02, 2016, 12:15 »
Pa ako su vec oni srusili Milosevica (a to vole da misle o sebi) sto pobogu to ne ucinise odmah nego sacekase da temeljno upropasti i naciju i drzavu?

A sto se njihovih "stavova" tice, sasvim legitimno, svi imamo stavove, ali koga boli uvo da ih saopstava na fudbalskoj utakmici?  Mene interesuje da li su tu da saopstavaju vlastite stavove o: Kosovu, UEFA-i, regionalnoj ligi, FIFA, natalitetu, gradskim muzejima (dopuniti po zelji) ili su tu da podrze klub?

I kako se to podrzava klub koji je u ozbiljnom blatu i koji bukvalno zavisi od evropskih takmicenja javnim ponizavanjem organizatora tog istog takmicenja? To ne samo da je kontraproduktivno, vec je i licemerno.

pitanje o Miloševiću svako ko je živeo u Srbiji u to vreme može da postavi prvo sebi
očito da oni imaju mišljenje da je uz podršku klubu potrebno i izneti neke stavove( političke pre svega) a koliko je to produktivno ostaje pitanje
naši mediji bi za početak trebali da zažmure na natipse sa tribina a ne da novinari urlaju o nikad boljoj atmosferi i sjajnoj koreografiji. Malo je bljutavo sad prozivati delije za koreografije jer će nas " Uefa izbaciti iz takmičenja" a ćutati godinama o koreografijama u našoj ligi gde je bilo svega i svačega
« Poslednja izmena: Avgust 02, 2016, 12:16 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #545 poslato: Avgust 02, 2016, 12:18 »
Klanjaj kod zukorilica a ovde pročitaj šta je napisano. Uefa je dala zeleno svjetlo samo za kvalifikacije

Citam ja sta se pise i ne vjerujem sta citam od ozbiljnog covjeka.
Od mrznje prema covjeku koga vjerovatno licno ne poznajes lupas za sve pare.
Terzic je mafija a Covic mu je legenda  :klanja: :klanja: :klanja:

A ko ti je taj zukur nemam pojma.
Terzić je potrcko mafije s Čoviča ja nisam nazivao legendom a ko ga i zašto mrzi znamo. Sve je krenulo ukidanjem privilegija.

Iz svakog tvog posta se vidi da ti je covic legenda. cu sredio odnos sa delijama.

moram da pišem dao mi kartu besplatnu, kad me bude otkačio prozivaću ga gde god budem mogao  :D

Vjerujem da ima takvih a jos cvrsce vjerujem da ti nisi medju njima.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #546 poslato: Avgust 02, 2016, 12:19 »
Neka nam slede slavni dani....

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #547 poslato: Avgust 02, 2016, 12:24 »

pitanje o Miloševiću svako ko je živeo u Srbiji u to vreme može da postavi prvo sebi
očito da oni imaju mišljenje da je uz podršku klubu potrebno i izneti neke stavove( političke pre svega) a koliko je to produktivno ostaje pitanje
naši mediji bi za početak trebali da zažmure na natipse sa tribina a ne da novinari urlaju o nikad boljoj atmosferi i sjajnoj koreografiji. Malo je bljutavo sad prozivati delije za koreografije jer će nas " Uefa izbaciti iz takmičenja" a ćutati godinama o koreografijama u našoj ligi gde je bilo svega i svačega

Neka svako postavlja sebi pitanja, to je lepo, samo nije odgovor na pitanje koje sam postavio.

Jasno je da imaju misljenje, i jasno je da je kontraproduktivno, pa zaista ne vidim zasto bi se od tribine pravila politicka tribina, kako u domacem takmicenju tako i u evropskim.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #548 poslato: Avgust 02, 2016, 02:42 »
Citam da su tokom noci neki bacali topovske udare ispred hotela u kojem su bili smesteni fudbaleri Ludogoreca...to je bas bez veze, moze samo dodatno da ih napali...

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #549 poslato: Avgust 02, 2016, 06:24 »
Vreme je za musemu, predugo spavamo!

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #550 poslato: Avgust 02, 2016, 07:10 »
Ti bi i musemu i da rusis Njega.
Pa jebiga ne ide to tako :).

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #551 poslato: Avgust 02, 2016, 07:16 »
da mi je bit sad na Autokomandi, pa da čujem grmljavinu s Marice i rijeke ljudi što nadiru... ::)
« Poslednja izmena: Avgust 02, 2016, 07:16 Saga Norén »
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #552 poslato: Avgust 02, 2016, 07:34 »
CRVENA ZVEZDA: Kahriman - Cvetković, Fibel, Rendulić, Ibanjez - Donald, Le Talek - Srnić, Kanga, Mouče - Katai.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #553 poslato: Avgust 02, 2016, 07:49 »
da mi je bit sad na Autokomandi, pa da čujem grmljavinu s Marice i rijeke ljudi što nadiru... ::)

Vec sam te sa suzom zamislio...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #554 poslato: Avgust 02, 2016, 08:44 »

Vec sam te sa suzom zamislio...

:smeh4: :smeh4: :aplauz: :aplauz: